Du som förälder

Som förälder är du den viktigaste personen i ditt barns liv. Därför är du viktig för oss. Vi vill gärna ha en öppen och nära kommunikation med dig. Du är alltid välkommen med dina frågor och synpunkter på vår verksamhet.

När ditt barn skolas in hos oss bygger vi upp en bra kontakt med dig som förälder. Du som förälder får tydlig information om hur inskolningen går till och du får själv möjlighet att berätta om ditt barn i lugn och ro. Vid inskolningen blir du även informerad vad vi förväntar oss av dig och vad du kan ha för förväntningar av oss.

Vi värdesätter och lägger ner stor vikt på det dagliga mötet. Hos oss får du som förälder ett personligt bemötande av en pedagog när du kommer på morgonen och när du hämtar ditt barn på eftermiddagen. Vi lämnar aldrig ut barnet till någon annan än vårdnadshavaren utan tillåtelse.

För att skapa en god samhörighet på förskolan anordnar vi bland annat familjekvällar med mat från olika länder, picknickar, drop-in, luciafirande och mycket mer. För att hänga med i vad som händer på förskolan får du som förälder ta del av våra avdelningsbrev.